اتحادیه جهانی علمای مسلمان کمپین جهانی معرفی رسول رحمت به جهانیان برای نجات بشریت را راه اندازی کرد.
پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،اتحادیه جهانی علمای مسلمان در بیانیهای خبر از راه اندازی کمپین جهانی معرفی رسول رحمت به جهانیان برای نجات بشریت با شعار "رحمت الهی"داد.
سایت تقریب نوشت:دراین بیانیه آمده است: اتحادیه جهانی علمای مسلمان، وزرای اوقاف و امور اسلامی، علمای مسلمان و همه انسانهای سالمی را که احساس میکنند چه بر سر بشریت آمده است، مورد خطاب قرار میدهد. از پیدایش الحاد، عدم پایبندی به اصول و قوانین انسانی، حرکت در جهت خلاف فطرت سالم و انسجام خانواده و پیشگویی – طبق سنتهای الهی – گسترش شر و هرج و مرج ویرانگر، فساد و تباهی و جنگهای خانمانسوز در میان تمدنهای حاکم…
در مواجهه با این وضعیت، همه عقلای جهان احساس خلأ میکنند؛ گویی قوانین جنگل جایگزین قوانین حقیقی آسمانی و انسانی شده است.
این همان چیزی است که فقط در کتاب محفوظ خدا یافت میشود که باطل به هیچ وجه به آن راه ندارد و از سوی خداوندی حکیم و ستوده نازل شده است. همچنان که این اصول جز از طریق رسول اکرم (ص) به عنوان رحمت برای جهانیان اعمال نشده است.
در دنیایی که شاهد افزایش ارتباطات و گشایش بین مردم هستیم، راهاندازی کمپینی فراگیر برای معرفی شخصیت پیامبر اکرم (صلی الله علیه وسلم) و سیره معطر آن حضرت با هدف روشن کردن موضوع بسیار ضروری است تا جنبههای انسانی و اخلاقی پیامبر رحمت را آشکار سازد و نقش محوری او را در گسترش آموزههای صلح و مدارا و عدالت و رحمت را روشن نماید.
از جمله اهداف این ستاد آگاهی جهانی، انتشار اطلاعات دقیق و موثق از سیره پیامبر اکرم(ص) و آموزههای آن حضرت، ایجاد تفاهم و محبت بین مسلمانان و صاحبان فرهنگ و پیروان ادیان آسمانی و ارتباط با جوانان است.
لذا از وزارتخانههای اوقاف و امور اسلامی کشورهای اسلامی، انجمنهای علمی و دعوی، گروهها، مؤسسات و نهادهای اسلامی میخواهیم که به این کمپین بپیوندند. از خطبا هم میخواهیم در خطبههای خود به پذیرش این طرح دعوت کنند. شایسته است علما و اندیشمندان، پیران و جوانان، نهادها و آحاد مردم، یکپارچه از این کمپین حمایت کنند و در گسترش بینش صحیح و اندیشه ناب که مظهر رسالت سرشار از مدارا و محبت و عدالت پیامبر اکرم(ص) است، سهیم باشند و از ابزارهای زیر کمک بگیرند:
۱- نوشتن مقالات و متونی در معرفی پیامبر اکرم به زبانهای مختلف دنیا.
۲- انتشار احادیث شریف و سخنان تأثیرگذار پیامبر اکرم در شبکههای اجتماعی.
۳- تهیه فیلمهای آگاهی بخشی و ضبط سخنان علمای مسلمان و دیگر بزرگان در مورد پیامبر اکرم.
۴- انتشار مطالب رسانهای به زبانهای مختلف در صفحات و پلتفرمها.
۵- استفاده از بسترهای مختلف رسانهای برای انتشار کتابهای سیره پیامبر اکرم(ص).
۶- اختصاص خطبههای نماز جمعه در طول دوره برای معرفی پیامبر اکرم و رسالت ایشان.
۷- تهیه و پخش مطالبی از رسانههای داخلی و بینالمللی برای آشنایی با پیامبر اکرم و پاسخگویی به شبهات مطرح شده در مورد آن حضرت.
۸- برگزاری رویدادهای حضوری و از طریق زوم برای گرامیداشت این مناسبت و شرکت در کمپین به هر نحوی که مناسب میدانید.
فعالیت این ستاد از ۱۴ شهریور ۱۴۰۳ آغاز و تا چهارشنبه ۴ مهر ادامه دارد.
217