امروز در مجله اینترنتی خونه با شما هستیم تا اموزش اشپزی عدسی بدهیم.
مواد لازم:
- عدس: ۲ پیمانه
- پیاز بزرگ: ۱ عدد
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- سیبزمینی: ۱ عدد
- آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
- آب: ۴ پیمانه
- کره یا روغن: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- آمادهسازی عدس:
ابتدا عدسها را پاک کرده و حداقل به مدت ۴ ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آنها گرفته شود. در این مدت، سه بار آب عدسها را عوض کنید. - سرخ کردن پیاز و سیبزمینی:
پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه با روغن یا کره سرخ کنید تا شفاف شود. سپس رب گوجهفرنگی، زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. سیبزمینی را نیز به صورت نگینی خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید و کمی سرخ کنید. - پخت عدس:
عدسهای خیسخورده را به قابلمه اضافه کرده و ۴ پیمانه آب به آن اضافه کنید. بگذارید عدسها جوش بخورند و بپزند. تا زمانی که عدس کاملاً نرم شود، نمک اضافه